1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bia santan
zeevruchten in kokosmelksaus
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kg zeevruchten (kokkels, venusschelpen, mosselen e.d.)
150 ml water
3 cm laos
1 serehstengel, gekneusd (citroengras)
3 eetl. olie
1 limoen (sap)
zout
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
2 theel. ketoembar
1 theel. djinten
6 sjalotjes
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Maak de zeevruchten schoon en kook deze in een pan met het water totdat de vruchten geopend zijn. Haal ze vervolgens uit de pan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh en de laos voor 2 minuten. Vervolgens de zeevruchten, het limoensap en zout naar smaak toevoegen en nog even bakken. Dan de kokosmelk en het kooknat toeveogen en zachtjes laten stoven voor 10 minuten.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35397133