1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bia santan
zeevruchten in kokosmelksaus
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kg zeevruchten (kokkels, venusschelpen, mosselen e.d.)
150 ml water
3 cm laos
1 serehstengel, gekneusd (citroengras)
3 eetl. olie
1 limoen (sap)
zout
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
2 theel. ketoembar
1 theel. djinten
6 sjalotjes
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Maak de zeevruchten schoon en kook deze in een pan met het water totdat de vruchten geopend zijn. Haal ze vervolgens uit de pan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh en de laos voor 2 minuten. Vervolgens de zeevruchten, het limoensap en zout naar smaak toevoegen en nog even bakken. Dan de kokosmelk en het kooknat toeveogen en zachtjes laten stoven voor 10 minuten.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131