banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kenus mebase Bali - intvis op balinese wijze
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kenus mebase Bali
intvis op balinese wijze
Bahan-bahan:
ingrediënten:
Inktvis
1 eetl limoensap
1/3 theel witte peper
1/2 theel zout
3 eetl olie
5 sjalotten, geschild en gesnipperd
2 Lombosk (spaanse rode pepers), zonder zaadjes en fijngesneden
125 ml kippenbouillon
5 twijgjes citroenbasilicum, fijngesneden

Haluskan:
boemboe:
125 gr base be pasih

Taburan:
garnering
bawang goreng
citroenbasilicum

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis goed schoon en snijd dan de tentakels en kop eraf. Gooi kop en harde stukken weg, maar houd de tentakels achter. Spoel de vis onder stromend water dan nog eens van binnen en buiten schoon. Wrijf de vis in met het limoensap, de peper en zout.
Verhit de olie in een wok/wadjan, voeg vervolgens de sjalotten, de lomboks en inktvis toe en bak dit 2 minuten boven een hoog vuur. Voeg vervolgens de base be pasih toe en bak nog 1 minuut. Dan de de kippenbouillon erbij gieten, de stukjes citroenbasilicum en breng het geheel weer aan de kook. Het vuur temperen en nog 1 minuut laten stoven.
Op smaak brengen en gameren met twijgjes citroenbasilicum en gebakken sjalotten
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669322