banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Kenus mebase Bali - intvis op balinese wijze
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kenus mebase Bali
intvis op balinese wijze
Bahan-bahan:
ingrediënten:
Inktvis
1 eetl limoensap
1/3 theel witte peper
1/2 theel zout
3 eetl olie
5 sjalotten, geschild en gesnipperd
2 Lombosk (spaanse rode pepers), zonder zaadjes en fijngesneden
125 ml kippenbouillon
5 twijgjes citroenbasilicum, fijngesneden

Haluskan:
boemboe:
125 gr base be pasih

Taburan:
garnering
bawang goreng
citroenbasilicum

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis goed schoon en snijd dan de tentakels en kop eraf. Gooi kop en harde stukken weg, maar houd de tentakels achter. Spoel de vis onder stromend water dan nog eens van binnen en buiten schoon. Wrijf de vis in met het limoensap, de peper en zout.
Verhit de olie in een wok/wadjan, voeg vervolgens de sjalotten, de lomboks en inktvis toe en bak dit 2 minuten boven een hoog vuur. Voeg vervolgens de base be pasih toe en bak nog 1 minuut. Dan de de kippenbouillon erbij gieten, de stukjes citroenbasilicum en breng het geheel weer aan de kook. Het vuur temperen en nog 1 minuut laten stoven.
Op smaak brengen en gameren met twijgjes citroenbasilicum en gebakken sjalotten
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39813175