Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Mireng Udang
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Mireng Udang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr. garnalen,
100 gr. rijstemeel,
100 ml. water,
olie,
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
2 cm kunyit (kurkuma)
2 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding::
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het meel met het water en de boemboe. Roer vervolgens de garnalen erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak steeds een eetl van het beslag bruin en knapperig
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812422