banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Udang peteh belado - Garnalen en petehbonen in sambalsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang peteh belado
Garnalen en petehbonen in sambalsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten
1000 gr garnalen,
1 eetl zout
6 eetl olie
200 gr petehbonen

Haluskan
boemboe
6 sjalotjes
3 rode lomboks
13 rawits,
3 kleine tomaten

Cara membuat:
bereiding
Pel de garnalen, verwijder de koppen en snijd de garnalen aan de rugkant open. Verwijder dan de zwarte (darm)draad. Was vervolgens de garnalen en laat de garnalen ongeveer 20 minuten marineren in een 1 eetlepel zout. Spoel daarna de garnalen af en laat uitlekken.
Wrijf of mnaal de ingrediënten voor boemboe fijn tot een pasta. Verhit vervolgens 3 eetlepels olie in een wok/wadjan en bak de garnalen 5 minuten. Haal daarna de garnalen uit de wok/wadjan en bak de petehbonen 3 minuten in dezelfde olie. Verhit dan 3 eetlepels olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de gebakken garnalen en de petehbonen bij, zout naar smaak toevoegen en bak alles nog 2 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 197 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40300454