1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang peteh belado
Garnalen en petehbonen in sambalsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten
1000 gr garnalen,
1 eetl zout
6 eetl olie
200 gr petehbonen

Haluskan
boemboe
6 sjalotjes
3 rode lomboks
13 rawits,
3 kleine tomaten

Cara membuat:
bereiding
Pel de garnalen, verwijder de koppen en snijd de garnalen aan de rugkant open. Verwijder dan de zwarte (darm)draad. Was vervolgens de garnalen en laat de garnalen ongeveer 20 minuten marineren in een 1 eetlepel zout. Spoel daarna de garnalen af en laat uitlekken.
Wrijf of mnaal de ingrediënten voor boemboe fijn tot een pasta. Verhit vervolgens 3 eetlepels olie in een wok/wadjan en bak de garnalen 5 minuten. Haal daarna de garnalen uit de wok/wadjan en bak de petehbonen 3 minuten in dezelfde olie. Verhit dan 3 eetlepels olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de gebakken garnalen en de petehbonen bij, zout naar smaak toevoegen en bak alles nog 2 minuten.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905