banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Kerang masak semboko - Pittig gekruide schepldieren
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kerang masak semboko
Pittig gekruide schepldieren


Bahan-bahan:
Ingredienten:
500 gr schelpdieren
½ citroen (sap)
11 blaadjes kemangi
6 belimbing
3 groene lomboks
3 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
5 rode uien
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
5 groene rawits
1 cm kunyit
2 kemiri noten
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingredienten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de beliming in stukjes en de lomboks in schuine reepjes. Besprenkel de schelpdieren met het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten en voeg dan de belimbing, de lomboks en de kemangi door en bak dit zacht. Dan de schepdieren toevoegen en het geheel zachtjes laten bakken totdat de schepdieren gaar zijn.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39807307