Recente Reacties

Kerang masak semboko
Pittig gekruide schepldieren


Bahan-bahan:
Ingredienten:
500 gr schelpdieren
½ citroen (sap)
11 blaadjes kemangi
6 belimbing
3 groene lomboks
3 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
5 rode uien
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
5 groene rawits
1 cm kunyit
2 kemiri noten
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingredienten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de beliming in stukjes en de lomboks in schuine reepjes. Besprenkel de schelpdieren met het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten en voeg dan de belimbing, de lomboks en de kemangi door en bak dit zacht. Dan de schepdieren toevoegen en het geheel zachtjes laten bakken totdat de schepdieren gaar zijn.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42593013