Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment

Cobek Ikan Nila
Gegrilde tilapia met rode kokosmelk saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr tilapia
1 theel asem
1 eetl water
175 ml santen
3 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
5 rode lomboks
6 sjalotjes
6 teentjes knoflook
6 kemiries
2 cm kencur
1 cm jahe
1 eetl palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de sjalotjes, de kencur, de jahe en de kemiries. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de asem met het water. Rooster de vis zachtjes boven een houtskoolvuurtje in 20 minuten gaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de santen en het asemwater toe en laat dit zachtjes indikken.
Giet de saus over de vis en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578338