Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Pepes ikan patin Palembang - gestoomde gegrilde meerval

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Pepes ikan patin Palembang
gestoomde gegrilde meerval


bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr van meerval
2 citroen, sap
1 theel zout
6 salam blaadjes
3 sereh
2 bosjes kemangi
3 lente-uitjes
6 belimbing
bananenbladeren
biteng

Halsukan:
bumbu:
10 kleine van rode ui
6 teentjes knoflook
15 rode lomboks, ontpit
3 cm jahe
3 cm laos
2 kemiri
1 eetl zout
1 eetl suiker

Cara membuat:
bereiding;
Maak de vis schoon en marineer deze met het zout en het citroensap voor 30 minuten. Snijd de belimbing in plakjes en pluk de blaadjes van de kemangi. Snijd de sereh en de lente-uitjes in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met de vis.
Leg de vis een bananenblad en bestrooi deze met de kemangi, lente-ui en de belimbing. Vouw het bananenblad dicht en zet de uiteinden vast met de biteng. Stoom vervolgens de pakketjes voor 5 minuten. Rooster vervolgens de pakketjes op een houtkoolvuurtje totdat de vis gaar is en de bladeren bruin kleuren.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 331 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233272