banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pepes ikan patin Palembang - gestoomde gegrilde meerval
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Pepes ikan patin Palembang
gestoomde gegrilde meerval


bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr van meerval
2 citroen, sap
1 theel zout
6 salam blaadjes
3 sereh
2 bosjes kemangi
3 lente-uitjes
6 belimbing
bananenbladeren
biteng

Halsukan:
bumbu:
10 kleine van rode ui
6 teentjes knoflook
15 rode lomboks, ontpit
3 cm jahe
3 cm laos
2 kemiri
1 eetl zout
1 eetl suiker

Cara membuat:
bereiding;
Maak de vis schoon en marineer deze met het zout en het citroensap voor 30 minuten. Snijd de belimbing in plakjes en pluk de blaadjes van de kemangi. Snijd de sereh en de lente-uitjes in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met de vis.
Leg de vis een bananenblad en bestrooi deze met de kemangi, lente-ui en de belimbing. Vouw het bananenblad dicht en zet de uiteinden vast met de biteng. Stoom vervolgens de pakketjes voor 5 minuten. Rooster vervolgens de pakketjes op een houtkoolvuurtje totdat de vis gaar is en de bladeren bruin kleuren.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580154