Recente reacties

Ron 7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kerang darah masak asam pedas - kruidige mosselen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kerang darah masak asam pedas
kruidige mosselen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr mosselen, gekookt
1 salam blad
2 jeruk purut bladeren
3 kunyit blad
1 sereh, geplet
200 ml water
2 asam kandis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
2 teentjes knoflook
2 grote rode lomboks
7 rawits
1 cm laos
1 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jeruk purut, de kunyit, de sereh voor 5 minuten. Voeg dan de mosselen, het water, de asam kandis, het zout en de palmsuiker toe en laat het zachtjes sudderen tot het vocht geabsorbeerd is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 313 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42109974