zoeken
Recente reacties

7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sapi Lada Hitam - gebakken rundvlees in zwarte peper saus
- Sate Komoh - sate van rundvlees met een kokosmelk saus
- Babi Ketjap 5
- Orek Tempe - gebakken pittige tempe
- Chinese Zes kruiden Varkensvlees Soep
- Tahoe Pong - tahoe met eieren en ketjapsaus
- Oseng Kacang Panjang Telur Asin - pittige roerbak van kousenband met ei
- Japchae 잡채 - roerbak van vlees, groenten en mie
- Bakwan Cumi Bumbu Kunyit - Gefrituurde inktvis ringen
- Nilaga - runderstoofpotje met groenten
Kerang darah masak asam pedas - kruidige mosselen


Kerang darah masak asam pedas
kruidige mosselen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr mosselen, gekookt
1 salam blad
2 jeruk purut bladeren
3 kunyit blad
1 sereh, geplet
200 ml water
2 asam kandis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
3 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
2 teentjes knoflook
2 grote rode lomboks
7 rawits
1 cm laos
1 cm jahe
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jeruk purut, de kunyit, de sereh voor 5 minuten. Voeg dan de mosselen, het water, de asam kandis, het zout en de palmsuiker toe en laat het zachtjes sudderen tot het vocht geabsorbeerd is.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.