banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Belut cabai hijau - gebakken paling in groene chilisaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Belut cabai hijau
gebakken paling in groene chilisaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr paling
2 theel zout
1 theel citroensap
2 salam blaadjes
4 jeruk puru blaadjes
1 sereh stengel
4 groene tomaten
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
1 eetl asemwater
olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm laos
7 sjalotjes
13 groene lomboks
5 groene rawits
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paling in stukjes van 5 cm en marineer deze met het citroensap en 1 1/2 theel zout voor 20 minuten. Verhit in een pan de olie en bak de paling en verwijder daarna de huid.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jeruk purut en de sereh voor 5 minuten. Snijd de tomaten in kleine partjes en voeg deze toe en bak het geheel nog 2 minuten. Voeg dan de paling, 1/2 theel zout, de palmsuiker en roer goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel totdat de saus is ingedikt. Schep dan het asemwater erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 274 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40691039