Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Bekasem Udang Lampung - gebakken gekruide garnalen uit Lampung

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bekasem Udang Lampung
gebakken gekruide garnalen uit Lampung

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr garnalen
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
6 rode lomboks
2 theel citroensap
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak 2 minuten. Dan de garnalen toevoegen en bak 3 minuten. Roer het citroensap, het zout en de peper erdoor en bak alles gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252552