logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Bekasem Udang Lampung
gebakken gekruide garnalen uit Lampung

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr garnalen
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
6 rode lomboks
2 theel citroensap
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak 2 minuten. Dan de garnalen toevoegen en bak 3 minuten. Roer het citroensap, het zout en de peper erdoor en bak alles gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 195 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151371