banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tumis Udang Tomat - gebakken garnalen met tomaat
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Udang Tomat
gebakken garnalen met tomaat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr garnalen
1/2 theel limoensap
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 cm jahe
2 jeruk purut blaadjes
6 rode rawits
3 tomaten
1/2 theel vissaus
1 theel zout
1/2 thel peper
1 theel palmsuiker
200 ml water
2 bieslook
2 eel olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Hak de knoflook en de sjalotjes grof. Snijd de bieslook in stukjes, de tomaten in blokjes en de rawits in reepjes.
Marineer de garnalen met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de jahe en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Voeg dan de tomaat en de rawits toe en bak deze zacht. Vervolgens de vissaus, het zout, de peper en de palmsuiker er door scheppen. Voeg het water toe en breng aan de kook. Bestrooi het met de bieslook en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39970930