Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kerang Dara Rebus Sambal Kacang - gestoofde mosselen/venusschelpen met pindasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kerang Dara Rebus Sambal Kacang
gestoofde mosselen/venusschelpen met pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr mosselen / venusschelpen
3 jeruk purut blaadjes
2 salam blaadjes
1 cm jahe
1 cm kunyit
1/2 theel zout
500 ml water
 
Bahan Sambal Kerang
ingrediënten sambal saus
100 gr pinda's
3 rode rawits
1 rode lomboks
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1 theel peper
1/2 theel azijn
200 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de mosselen, de jeruk purut, de salam, de jahe
en het zout en kook deze gaar. Giet af.
 
bereiding saus:
wrijf of maal de pinda's, de rawits, de lombok, de knoflook samen met het water tot een gladde massa. Voeg dan het zout en de peper toe en verwarm de saus. Roer dan de azijn erdoor.
 
Schep de mosselen op een bord en giet de saus erover en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025396