banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Udang Goreng Ketumbar - gebakken garnalen met koriander
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Goreng Ketumbar
gebakken garnalen met koriander

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr garnalen
2 takjes koriander
1 salam blad
1 sereh stengel
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl asemwater
150 ml water
2 eetl olie
olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 1/2 theel ketumbar
1 cm kunyit
2 kemiri noten
 
Cara membuat:
Maak de garnalen schoon en hak de koriander fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de sereh voor 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan het zout, de plamsuiker en het asemwater toevoegen en roer. Vervolgens de koriander erdoor scheppen. Giet langzaam het water erbij en kook de garnalen gaar. Schep deze dan uit de pan.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de garnalen goudbruin en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 260 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38221034