banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Kuah Asam Kemangi - tilapia in een pittige frisse saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Kuah Asam Kemangi
tilapia in een pittige frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr tilapia filets
2 eetl asam/tamarinde opgelost in 100ml water
1500 ml water
12 rode rawits
3 takjes kemangi
 
Halsukan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 rode lomboks
4 rode rawits
2 kemiri noten
5 cm kunyit
5 cm laos
2 theel plamsuiker
1 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukken/moten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water samen met de bumbu en het asemwater. Voeg dan de vis en de rawits toe en kook het geheel zachtjes gaar. Schep de kemangie blaadjes erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565024