Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ikan Kuah Asam Kemangi - tilapia in een pittige frisse saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Kuah Asam Kemangi
tilapia in een pittige frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr tilapia filets
2 eetl asam/tamarinde opgelost in 100ml water
1500 ml water
12 rode rawits
3 takjes kemangi
 
Halsukan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 rode lomboks
4 rode rawits
2 kemiri noten
5 cm kunyit
5 cm laos
2 theel plamsuiker
1 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukken/moten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water samen met de bumbu en het asemwater. Voeg dan de vis en de rawits toe en kook het geheel zachtjes gaar. Schep de kemangie blaadjes erdoor en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252696