banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Garang Asem Ikan Tenggiri - (Spaanse) makreel in een pittige en zure saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Garang Asem Ikan Tenggiri 
(Spaanse) makreel in een pittige en zure saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr ikan tenggiri - 6 (spaanse)makreel steaks
1 limoen, sap
1 theel zout
2 eetl olie
2 salam blaadjes
3 groene tomaten
750 ml kokosmelk
1 eetl zout
1/2 eetl palmsuiker
1 eetl asemwater
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
4 rode rawits
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm kencur
3 cm kunyit
2 cm jahe
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vis met het limoensap en het zout voor 20 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en hak de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de salam en de tomaten voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en breng aan de kook. Dan de vis, het zout, de palmsuiker en het asemwater toevoegen en laat het geheel zachtjes 15 minuten sudderen totdat de vis gaar is en de saus is ingedikt. 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689796