1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Garang Asem Ikan Tenggiri 
(Spaanse) makreel in een pittige en zure saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr ikan tenggiri - 6 (spaanse)makreel steaks
1 limoen, sap
1 theel zout
2 eetl olie
2 salam blaadjes
3 groene tomaten
750 ml kokosmelk
1 eetl zout
1/2 eetl palmsuiker
1 eetl asemwater
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
4 rode rawits
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm kencur
3 cm kunyit
2 cm jahe
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vis met het limoensap en het zout voor 20 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en hak de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de salam en de tomaten voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en breng aan de kook. Dan de vis, het zout, de palmsuiker en het asemwater toevoegen en laat het geheel zachtjes 15 minuten sudderen totdat de vis gaar is en de saus is ingedikt. 
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 35 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416315