1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gangan Asam Ikan
gestoofde vis in zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr zeebaars
8 kouseband
4 kool bladeren
1 sereh/citroengras, witte deel
8 belimbing wuluh / stervrucht
1250 ml kokosmelk

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm kunyit
2 cm laos
1 theel trassi
1/2 theel zout
2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukjes, de kouseban in 3 cm lange stukjes, de kool fijn, de sereh in dunne plakjes en de belimbing in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de sereh en de bumbu en breng aan de kook. Dan de vis, de kouseband, de kool en de belimbing toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus indikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878