banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gangan Asam Ikan - gestoofde vis in zurige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gangan Asam Ikan
gestoofde vis in zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr zeebaars
8 kouseband
4 kool bladeren
1 sereh/citroengras, witte deel
8 belimbing wuluh / stervrucht
1250 ml kokosmelk

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm kunyit
2 cm laos
1 theel trassi
1/2 theel zout
2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukjes, de kouseban in 3 cm lange stukjes, de kool fijn, de sereh in dunne plakjes en de belimbing in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de sereh en de bumbu en breng aan de kook. Dan de vis, de kouseband, de kool en de belimbing toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus indikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565208