1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Gurame Bakar
gekruide geroosterde vis met pittige kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr karper/forel
2 theel citroensap
1 theel zout
1 eetl asamwater
5 eetl kecap manis
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
2 rode rawits
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
2 cm jahe
1 theel zout

Bahan sambal kecap:
ingrediënten kecap saus:
5 eetl kecap
1 tomaat
5 rode rawits
5 groene rawits
1 sjalot
1/2 theel limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vis in met het zout en het citroensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Meng dan het asamwater en de kecap erdoor en wrijf hiermee de vis in.
Rooster dan de vis boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar en besprenkel het regelmatig met de marinade.
Serveer het met de sambal kecap saus.

Sambal kecap:
Snij de rawits in dunne plakjes. Ontpit de tomaat en snijd deze fijn. Snijd de sjalot fijn en meng alle ingrediënten goed door elkaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35760034