1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Bakar Rica-Rica
Pittige gegrilde vis uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 tilapia filet (700 gr of andere witvis)
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1 limoen, sap
7 eetl olie
6 jeruk purut blaadjes
2 tomaten
1 theel palmsuiker
1/2 eetl zout
asamwater (1 eetl asam/tamarinde opgelost in 3 eetl water)

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 rode rawits
9 rode lomboks
3 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vis met het zout, de peper en het limonesap voor tenminste 15 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu en de jeruk purut voor 5 minuten. Meng dan de tomaten, het zout, de palmsuiker en het asamwater erdoor en giet de saus over de vis. Laat dit tenminste 25 minuten marineren.
Rooster dan de vis aan beide zijde in 10 minuten bruin en gaar. Besprenkel regelmatig met de marinade.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36077932