1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Bakar Rica-Rica
Pittige gegrilde vis uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 tilapia filet (700 gr of andere witvis)
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1 limoen, sap
7 eetl olie
6 jeruk purut blaadjes
2 tomaten
1 theel palmsuiker
1/2 eetl zout
asamwater (1 eetl asam/tamarinde opgelost in 3 eetl water)

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 rode rawits
9 rode lomboks
3 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vis met het zout, de peper en het limonesap voor tenminste 15 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu en de jeruk purut voor 5 minuten. Meng dan de tomaten, het zout, de palmsuiker en het asamwater erdoor en giet de saus over de vis. Laat dit tenminste 25 minuten marineren.
Rooster dan de vis aan beide zijde in 10 minuten bruin en gaar. Besprenkel regelmatig met de marinade.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35758510