Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Sambal Goreng Ikan Kakap - pittig gebakken vis
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Goreng Ikan Kakap
pittig gebakken vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr snapper
2 cm laos
2 sereh/citroengras
2 eetl asamwater
400 ml kokosmelk
1 theel zout
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 kemiri noten, geroosterd
3 cm kunyit
1 theel trassi
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Bestrooi de vis met het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos.
Verhit in een pan de olie en bak de vis droog, bruin en gaar. Zet de vis apart. Fruit vervolgens de bumbu met de laos en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de vis weer toe en meng. Dan het asamwater en de kokosmelk toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus indikt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812492