1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Ikan Kakap
pittig gebakken vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr snapper
2 cm laos
2 sereh/citroengras
2 eetl asamwater
400 ml kokosmelk
1 theel zout
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 kemiri noten, geroosterd
3 cm kunyit
1 theel trassi
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Bestrooi de vis met het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos.
Verhit in een pan de olie en bak de vis droog, bruin en gaar. Zet de vis apart. Fruit vervolgens de bumbu met de laos en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de vis weer toe en meng. Dan het asamwater en de kokosmelk toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus indikt. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999