banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Ikan Tongkol Bumbu Gulai - tonijn in romige kerriesaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Tongkol Bumbu Gulai
tonijn in romige kerriesaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr tonijn
1/2 theel zout
1 theel limoensap
2 salam blaadjes
2 sereh/citroengras
500 ml santen cair
200 ml santen asli
2 theel zout
1 theel palmsuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
2 cm kunyit
4 kemiri noten
6 rode lomboks
5 sjalotjes
7 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tonijn in 6 plakken en marineer deze voor 15 minuten met het zout en het limoensap. Wrijf of maal de ingrdiënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vis rondom bruin en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu met de salam en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de santen cair met het zout en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Dan de vis toevoegen en breng opnieuw aan de kook. Dan de santen asli toevoegen en breng langzaam weer aan de kook en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 217 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39802512