1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Tongkol Bumbu Gulai
tonijn in romige kerriesaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr tonijn
1/2 theel zout
1 theel limoensap
2 salam blaadjes
2 sereh/citroengras
500 ml santen cair
200 ml santen asli
2 theel zout
1 theel palmsuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
2 cm kunyit
4 kemiri noten
6 rode lomboks
5 sjalotjes
7 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tonijn in 6 plakken en marineer deze voor 15 minuten met het zout en het limoensap. Wrijf of maal de ingrdiënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vis rondom bruin en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu met de salam en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de santen cair met het zout en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Dan de vis toevoegen en breng opnieuw aan de kook. Dan de santen asli toevoegen en breng langzaam weer aan de kook en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878