1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Udang Campur Petai
gebakken pittige garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr garnalen
15 peteh bonen
2 eetl asamwater
2 takjes kemangi
4 sereh/citroengras
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 rode lomboks
6 rode rawits
7 teentjes knoflook
5 sjalotjes
3 cm kunyit
1 eetl trasi
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding
Maak de garnalen schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh voor 4 minuten. Voeg de garnelen toe en bak voor 2 minuten. Dan de peteh, het zout, de palmsuiker en het asamwater toevoegen en meng goed. Dat de kemanige blaadjes erdoor scheppen en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415924