Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Udang Campur Petai - gebakken pittige garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Udang Campur Petai
gebakken pittige garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr garnalen
15 peteh bonen
2 eetl asamwater
2 takjes kemangi
4 sereh/citroengras
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 rode lomboks
6 rode rawits
7 teentjes knoflook
5 sjalotjes
3 cm kunyit
1 eetl trasi
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding
Maak de garnalen schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh voor 4 minuten. Voeg de garnelen toe en bak voor 2 minuten. Dan de peteh, het zout, de palmsuiker en het asamwater toevoegen en meng goed. Dat de kemanige blaadjes erdoor scheppen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029876