1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Petai Balado
gebakken gekruide garnalen met peteh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr garnalen
21 peteh bonen
3 rode lomboks
2 tomaten
5 sjalotjes
1/2 theel zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de lomboks en de sjalotjes fijn en de tomaat in kleine stukjes.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de garnalen gaar en zet apart. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het zout en de tomaat toe en bak deze zacht.
Dan de garnalen en de peteh toevoegen en meng goed en bak het geheel nog 1 minuut.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263047