Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Udang Petai Balado - gebakken gekruide garnalen met peteh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Petai Balado
gebakken gekruide garnalen met peteh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr garnalen
21 peteh bonen
3 rode lomboks
2 tomaten
5 sjalotjes
1/2 theel zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de lomboks en de sjalotjes fijn en de tomaat in kleine stukjes.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de garnalen gaar en zet apart. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het zout en de tomaat toe en bak deze zacht.
Dan de garnalen en de peteh toevoegen en meng goed en bak het geheel nog 1 minuut.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110344