1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerang Masak Daun Jeruk
gestoofde mosselen met citrus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kerang hijau / perna viridis, anders mosselen
1 salam blad
5 jeruk purut blaadjes
1 serai / sereh / citroengras
1 cm jahe
200 ml water
2 asam kandis
1 theel zout
2 theel palmsuiker
1 cm laos / lengkuas
1 eetl olie
water

Haluskan:
bumbu:
2 kemiri noten
4 cm kunyit
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
ingrediënten:
Kook eerst de mosselen in wat water gaar en haal deze uit de schelp en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de jeruk purut, de serai, de laos en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan de mosselen toe en meng goed. Dan het water, de asam kandis, het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel zachtjes verder gaar en de smaken goed vermengd zijn.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35764404