banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sarden Goreng Saus Tomat - gebakken sardines in tomatensaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sarden Goreng Saus Tomat
gebakken sardines in tomatensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr sardines
1 ei
100 gr maizena
olie

Saus Tomat:
tomatensaus:
1 eetl boter
1/2 ui
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 serai/sereh/citroengras, witte deel
5 jeruk purut
1 kleine komkommer
1 wortel
5 rode rawits
2 tomaten
200 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Klop het ei op. Wentel de sardines door het ei en dan door de maizena. Verhit in een pan de olie en bak de sardines bruin en gaar. Zet apart.
Snijd de ui en de knofloof in dunne plajes. Rasp de jahe. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer dan in plakjes van 1x1x3 cm. Snijd de wortel in reepjes van 1x1x3 cm. Snijd de rawits fijn. Snijd de tomaten in blokjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 3 minuten.
Voeg dan de tomaten, de serai, de jeruk purut en het water toe en breng al roerend aan de kook. Dan de wortel en de komkommer toevoegen en breng opnieuw aan de kook. Voeg dan de sardines toe en meng goed. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669322