banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sarden Goreng Saus Tomat - gebakken sardines in tomatensaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sarden Goreng Saus Tomat
gebakken sardines in tomatensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr sardines
1 ei
100 gr maizena
olie

Saus Tomat:
tomatensaus:
1 eetl boter
1/2 ui
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 serai/sereh/citroengras, witte deel
5 jeruk purut
1 kleine komkommer
1 wortel
5 rode rawits
2 tomaten
200 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Klop het ei op. Wentel de sardines door het ei en dan door de maizena. Verhit in een pan de olie en bak de sardines bruin en gaar. Zet apart.
Snijd de ui en de knofloof in dunne plajes. Rasp de jahe. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer dan in plakjes van 1x1x3 cm. Snijd de wortel in reepjes van 1x1x3 cm. Snijd de rawits fijn. Snijd de tomaten in blokjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 3 minuten.
Voeg dan de tomaten, de serai, de jeruk purut en het water toe en breng al roerend aan de kook. Dan de wortel en de komkommer toevoegen en breng opnieuw aan de kook. Voeg dan de sardines toe en meng goed. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37192220