logo

Recente Reacties

Bandeng Bumbu Cabai Rawit
gebakken vis in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr bandeng, anders melkvis/rode poon
1 limoen, sap
1 theel zout
3 jeruk purut blaadjes
1 theel palmsuiker
1 theel zout
150 ml water
1 bosje kemangi
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 rode rawits
4 groene rawits
1 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vis in met het zout en het limoensap. Verhit in een pan de olie en bak de vis bruin en gaar en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker en het water toe en breng aan de kook.
Voeg dan de vis en de kemangi toe en meng goed. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 3000 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45254695