Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ikan Goreng Rica - gebakken snapper in een rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Goreng Rica
gebakken snapper in een rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr snapper
1 eetl limoen, sap
1 eetl kecap asin
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
5 rode rawits
3 jeruk purut blaadjes
2 bosjes kemangi
2 cm jahe
1/2 theel peper
1 theel zout
1 theel palmsuiker
100 gr tomaat
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de snapper in stukken. Wrijf deze in met de kecap en het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in eenb pan de olie en bak de snapper goudbruin en zet apart.
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Hak de lomboks en de rawits grof en snijd de tomaten in blokjes.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de rawits samen met de jahe en de jeruk purut voor 5 minuten.
Voeg dan het zout, de palmsuiker, de peper en de tomaat toe en meng goed. Vervolgens de vis toevoegen en kook op laag vuur totdat de saus indikt. MNeng dan de kemangi erdoor en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431205