banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Ikan Goreng Rica - gebakken snapper in een rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Goreng Rica
gebakken snapper in een rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr snapper
1 eetl limoen, sap
1 eetl kecap asin
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
5 rode rawits
3 jeruk purut blaadjes
2 bosjes kemangi
2 cm jahe
1/2 theel peper
1 theel zout
1 theel palmsuiker
100 gr tomaat
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de snapper in stukken. Wrijf deze in met de kecap en het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in eenb pan de olie en bak de snapper goudbruin en zet apart.
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Hak de lomboks en de rawits grof en snijd de tomaten in blokjes.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de rawits samen met de jahe en de jeruk purut voor 5 minuten.
Voeg dan het zout, de palmsuiker, de peper en de tomaat toe en meng goed. Vervolgens de vis toevoegen en kook op laag vuur totdat de saus indikt. MNeng dan de kemangi erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38858088