Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pindang Cuwe Asam Pedas - gebakken tonijn in een pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pindang Cuwe Asam Pedas
gebakken tonijn in een pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr tonijn/bonito
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
3 belimbing wuluh
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
250 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
1/2 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukjes. Verhit in een pan de olie en bak de vis goudbruin en zet apart. Snijd de ingrediënten voor de bumbu in dunne plakjes. snijd de belimbing in dunne plakjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan het water, de belimbing, het zout en de palmsuikerr toe en breng aan de kook.
Dan de vis toevoegen en breng het opnieuw aan de kook al roerend. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017685