banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pindang Cuwe Asam Pedas - gebakken tonijn in een pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pindang Cuwe Asam Pedas
gebakken tonijn in een pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr tonijn/bonito
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
3 belimbing wuluh
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
250 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
1/2 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukjes. Verhit in een pan de olie en bak de vis goudbruin en zet apart. Snijd de ingrediënten voor de bumbu in dunne plakjes. snijd de belimbing in dunne plakjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan het water, de belimbing, het zout en de palmsuikerr toe en breng aan de kook.
Dan de vis toevoegen en breng het opnieuw aan de kook al roerend. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669062