Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 11 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Udang Saus Tiram - gebakken garnalen in oestersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Saus Tiram
gebakken garnalen in oestersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr garnalen
1/2 eetl limoen, sap
1 theel zout
1 banaan sjalot
4 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 eetl oestersaus
2 eetl saus tomat
1 theel kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Verwijder de kop maar laat de staart zitten. Wrijf de garnalen in met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten marineren. Verhit in een pan de olie en bak de garnalen gaar en zet daarna apart.
Snijd de sjalot in dunne plakjes in de lengte. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalot, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en meng goed.
Dan de oestersaus, de saus tomat, de kecap, de peper en en palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en roer totdat de saus indikt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420431