Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ikan Tenggiri Kuah Sumpu - makreel gestoofd in een gekruide saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Tenggiri Kuah Sumpu
makreel gestoofd in een gekruide saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr makreel
1/2 theel zout
2 eetl limoensap
4 serai/sereh/citroengras, witte deel
15 jeruk purut blaadjes
1/2 kunyit blad
2 asam kandis
200 gr cassave blad
800 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
water

Haluskan:
bumbu:
7 rode rawits
4 cm kunyit
2 cm jahe
11 teentjes knoflook
1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in 4 moten. Wrijf de vis in met het zout en het limoensap en zet apart. Verhit in een pan water en kook de cassave bladeren gaar. Giet af en pers het vocht eruit. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de serai, de jeruk purut en het kunyit blad en breng het al roerend aan de kook en kook het voor 4 minuten.
Voeg dan de vis en asam kandis toe en kook de vis gaar. Dan de cassave bladeren toevoegen en kook totdat de olie vrijkomt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 312 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454719