Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Kembung Balado Hijau
gebakken makreel in groene pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 makrelen
1 theel limoensap
1 theel zout
4 teentjes knoflook
2 jeruk purut blaadjes
1 cm lengkuas/laos
2 salam blad
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
12 groene lomboks
2 groene tomaten
1 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Pureer de knoflook en meng dit met het zout en het limoensap en wrijf hiermee de schoongemaaktje vis in. Laat dit tenminste 30 minuten intrekken/marineren. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof.
Verhit in een pan de olie en bak de vis gaar en schep het uit de pan. Voeg dan de bumbu, de jeruk purut, de salam en de laos toe en bak dit 5 minuten.
Dan de vis, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en bak al roerend totdat het vocht is verdampt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578357