logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ikan Panggang Rica-Rica
geroosterde vis in een pittige rode saus

Bahan-bahan:

ingrediënten:
1000 gr roodbaars
1 eetl limoensap
1 theel zout

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
5 rode lomboks
3 rode rawits
6 cm jahe
5 jeruk purut blaadjes
3 serehstengels

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks, de rawits en de jahe fijn tot een pasta. Snijd de jeruk purut blaadjes en de sereh ragfijn en meng dit door de pasta. Maak de vis schoon en wrijf deze in met het zout, het limoensap en de helft van de saus. Rooster de vis in 20 minuten boven een houtskoolvuurtje gaar. Serveer de overige saus erbij.

Add comment

Submit

who is online

We have 91 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176169