banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bunga pacar - Gestoomde sagokoekjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bunga pacar
Gestoomde sagokoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr sagomeel
400 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel, zout
1 theel pandanextract

bahan-bahan glazuur:
ingrediënten:
210 gr suiker
200 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Maak een deeg van het meel met het zout en de kokosmelk. Verdeel het vervolgens in 2 gelijke stukken en meng 1 deel met het pandanextract totdat het de gewenste kleur heeft. Rol beide delen uit tot een lap van 3 mm dik. Vervolgens op elkaar leggen en oprollen. Snijd het dan in dunne reepjes. Verhit een pan met water en kook de rolletjes gaar (ze komen boven drijven). Kook voor het glazuur het water met de suiker tot glazuur en haal de gekookt reepjes erdoor en laat deze vervolgens drogen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 38 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40676103