Gestoomde sagokoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr sagomeel
400 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel, zout
1 theel pandanextract
bahan-bahan glazuur:
ingrediënten:
210 gr suiker
200 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Maak een deeg van het meel met het zout en de kokosmelk. Verdeel het vervolgens in 2 gelijke stukken en meng 1 deel met het pandanextract totdat het de gewenste kleur heeft. Rol beide delen uit tot een lap van 3 mm dik. Vervolgens op elkaar leggen en oprollen. Snijd het dan in dunne reepjes. Verhit een pan met water en kook de rolletjes gaar (ze komen boven drijven). Kook voor het glazuur het water met de suiker tot glazuur en haal de gekookt reepjes erdoor en laat deze vervolgens drogen.
ingrediënten:
500 gr sagomeel
400 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel, zout
1 theel pandanextract
bahan-bahan glazuur:
ingrediënten:
210 gr suiker
200 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Maak een deeg van het meel met het zout en de kokosmelk. Verdeel het vervolgens in 2 gelijke stukken en meng 1 deel met het pandanextract totdat het de gewenste kleur heeft. Rol beide delen uit tot een lap van 3 mm dik. Vervolgens op elkaar leggen en oprollen. Snijd het dan in dunne reepjes. Verhit een pan met water en kook de rolletjes gaar (ze komen boven drijven). Kook voor het glazuur het water met de suiker tot glazuur en haal de gekookt reepjes erdoor en laat deze vervolgens drogen.