banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Bunga pacar - Gestoomde sagokoekjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bunga pacar
Gestoomde sagokoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr sagomeel
400 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel, zout
1 theel pandanextract

bahan-bahan glazuur:
ingrediënten:
210 gr suiker
200 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Maak een deeg van het meel met het zout en de kokosmelk. Verdeel het vervolgens in 2 gelijke stukken en meng 1 deel met het pandanextract totdat het de gewenste kleur heeft. Rol beide delen uit tot een lap van 3 mm dik. Vervolgens op elkaar leggen en oprollen. Snijd het dan in dunne reepjes. Verhit een pan met water en kook de rolletjes gaar (ze komen boven drijven). Kook voor het glazuur het water met de suiker tot glazuur en haal de gekookt reepjes erdoor en laat deze vervolgens drogen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38380582