Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Bahan-bahan: ingrediënten: 8 eieren, gescheiden 300 ml caster sugar / basterd suiker 175 ml olie 1 theelepel vanille extract 175 ml kokosmelk 1/4 theel pandan extract 225 ml zelfrijzend bakmeel 1 eiwit 1 theel cream of tartar (gist)
Cara membuat: bereiding: Scheidt eerst de eieren en klop dan het eigeel, de suiker, de gist, de olie en de vanille op in een kom totdat het een egale massa geworden is. Klop dan de kokosmelk en de pandan extract erdoor. Zeef de bloem, maak erin een kuiltje en klop het eiermengsel er goed doorheen. Klop apart de eiwitten steveig en klop dit in 2 gedeelten door het bloemmengsel. Giet het mengsel in een bakvorm en bak dit op 170gr voor 45 minuten totdat de cake gaar is. Eerst laten afkoelen.
Gegevens
Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.