banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pisang rai 2 - Gekookte banaan gewenteld in geraspte kokos

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pisang rai 2
Gekookte banaan gewenteld in geraspte kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 bakbananen
150 gr geraspte kokos
zout naar smaak
water

bahan-bahan beslag:
ingrediënten:
75 gr rijstemeel
150 ml water
1/2 - 1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Maak eerst een beslag door de ingrediënten voor het beslag goed te mengen. Snijd de bananen in vier stukken en wentel deze stukken door het beslag. Breng in een pan het water aan de kook en voeg de stukken banaan toe en kook deze stukken vervolgens voor 10 minuten. Schep uit de pan en laat de stukken uitlekken op keukenpapier. Meng de kokos met het zout en vervolgens de stukken banaan door de gerapste kokokes mengen
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40676023