Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Pisang rai 2 - Gekookte banaan gewenteld in geraspte kokos

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Pisang rai 2
Gekookte banaan gewenteld in geraspte kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 bakbananen
150 gr geraspte kokos
zout naar smaak
water

bahan-bahan beslag:
ingrediënten:
75 gr rijstemeel
150 ml water
1/2 - 1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Maak eerst een beslag door de ingrediënten voor het beslag goed te mengen. Snijd de bananen in vier stukken en wentel deze stukken door het beslag. Breng in een pan het water aan de kook en voeg de stukken banaan toe en kook deze stukken vervolgens voor 10 minuten. Schep uit de pan en laat de stukken uitlekken op keukenpapier. Meng de kokos met het zout en vervolgens de stukken banaan door de gerapste kokokes mengen
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233391