Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pudding Ambon - Ambonese Pudding

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pudding Ambon
Ambonese Pudding
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eetl. maizena,
1 zakje vanillesuiker,
120 gr. gula djawa,
zout.
1/10 blok kokoscremé,
550 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Roer de maïzena door 300ml water en vorm hiervan een papje. Breng het overige water aan de kook en los hierin de gula jawa en de kokoscremé op. Meng wat zout en de vanillesuiker er door heen. Meng dit vervolgens met het papje en blijf roeren totdat het mengseldik wordt.
Giet vervolgens het mengsel over in een puddingvorm en laat dit opstijven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025277