Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Allu Konro - kruidige lamsvleesschotel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Allu Konro
kruidige lamsvleesschotel
Bahan-bahan;
ingrediënten;
1250 gr lamsschouder
3 eetl olie
2 eetl asem
3 eetl ketjap asin
1/2 theel zout
water

Haluskan:
boemboe:
7 buah keluak (timboelpitten)
3 theel ketumbar
9 groene lomboks
5 kruidnagelen
3 cm kunytit (kurkuma)

Cara mambuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in grove stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, de asem, het zout en de ketjap toe en bak dit rondom bruin voor 5 minuten. Vervolgens zoveel water toevoegen dat het vlees net onder staat en sudder het vlees zachtjes in 1 uur gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029876