Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Kambing Guling - geroosterde geit

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kambing Guling
geroosterde geit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 geitje (10.000gr)
6 eetl. boter
zout naar smaak
6 eetl. ketjap manis
1 ananas

Haluskan:
boemboe:
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
2 theel, witte peper
10 sjalotten
8 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Smelt de boter. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de boter, de ketjap en het zout. Rasp de ananas en wrijf de geit zowel binnen als buiten in met de geraspte ananas. Rijg de geit aan het spit en rooster de geit boven een houtskoolvuurtje in 3,5 uur gaar. Bestrijk het vlees regelmatig met de boemboe.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 681 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906413