logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Kambing Guling
geroosterde geit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 geitje (10.000gr)
6 eetl. boter
zout naar smaak
6 eetl. ketjap manis
1 ananas

Haluskan:
boemboe:
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
2 theel, witte peper
10 sjalotten
8 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Smelt de boter. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de boter, de ketjap en het zout. Rasp de ananas en wrijf de geit zowel binnen als buiten in met de geraspte ananas. Rijg de geit aan het spit en rooster de geit boven een houtskoolvuurtje in 3,5 uur gaar. Bestrijk het vlees regelmatig met de boemboe.

Add comment

Submit

who is online

We have 123 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397729