logo

Recente Reacties

Lamsvlees met aubergines
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsbout
1000 ml water
2 eetl kruizemunt
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
1 limoen (sap)
2 sjalotten
4 eetl olie
5 aardappelen (in schil gekookt)
2 aubergines
4 tomaten
zout naar smaak
peper naar smaak
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in 4 plakken.Snipper de kruizemunt en snijd de sjalotten, de knoflook en de ontpitte lomboks fijn. Meng de lomboks met de kruizemunt en het limoensap en wrijf hiermee het vlees in. Laat dit tenminste 1 uur intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees lichtbruin. Voeg dan het water toe en laat het vlees 30 minuten zachtjes sudderen. Snijd de aubergines, de tomaten en de aardappelen in plakjes en de sjalotten in ringen. Voeg dit toe aan het vlees en laat dit nog 5 minuten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 1836 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45019618