banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 15 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 26 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Iga bakar madu lemon
gegrilde lamsrack met honing-citroen marinade

bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gram lamsrack
1 ui
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 eetl honing
3 eetl kecap manis
1/2 eetl zout
1/2 theel gemalen peper
1/2 theel palmsuiker
1 theel citroenschil
4 theel citroensap
3 eetl boter
1000 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Hak de ui en de knoflook fijn en rasp de jahe. Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak deze totdat de kleur verandert. Voeg dan de honing, de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en de citroenschil toe en meng alles goed. Voeg het water toe en kook het geheel totdat het vlees zacht is geworden. Meng het citroensap erdoor. Grill vervolgens het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje totdat het bruin is geworden.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36500587