logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Iga bakar madu lemon
gegrilde lamsrack met honing-citroen marinade

bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gram lamsrack
1 ui
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 eetl honing
3 eetl kecap manis
1/2 eetl zout
1/2 theel gemalen peper
1/2 theel palmsuiker
1 theel citroenschil
4 theel citroensap
3 eetl boter
1000 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Hak de ui en de knoflook fijn en rasp de jahe. Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak deze totdat de kleur verandert. Voeg dan de honing, de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en de citroenschil toe en meng alles goed. Voeg het water toe en kook het geheel totdat het vlees zacht is geworden. Meng het citroensap erdoor. Grill vervolgens het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje totdat het bruin is geworden.

Add comment

Submit

who is online

We have 151 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154620