Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Iga bakar madu lemon - gegrilde lamsrack met honing-citroen marinade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Iga bakar madu lemon
gegrilde lamsrack met honing-citroen marinade

bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gram lamsrack
1 ui
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 eetl honing
3 eetl kecap manis
1/2 eetl zout
1/2 theel gemalen peper
1/2 theel palmsuiker
1 theel citroenschil
4 theel citroensap
3 eetl boter
1000 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Hak de ui en de knoflook fijn en rasp de jahe. Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak deze totdat de kleur verandert. Voeg dan de honing, de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en de citroenschil toe en meng alles goed. Voeg het water toe en kook het geheel totdat het vlees zacht is geworden. Meng het citroensap erdoor. Grill vervolgens het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje totdat het bruin is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431461