1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Iga bakar madu lemon
gegrilde lamsrack met honing-citroen marinade

bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gram lamsrack
1 ui
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 eetl honing
3 eetl kecap manis
1/2 eetl zout
1/2 theel gemalen peper
1/2 theel palmsuiker
1 theel citroenschil
4 theel citroensap
3 eetl boter
1000 ml water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Hak de ui en de knoflook fijn en rasp de jahe. Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak deze totdat de kleur verandert. Voeg dan de honing, de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en de citroenschil toe en meng alles goed. Voeg het water toe en kook het geheel totdat het vlees zacht is geworden. Meng het citroensap erdoor. Grill vervolgens het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje totdat het bruin is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999