Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Semur Kambing Giling Kacang Merah - gehaktballetjes met rode kidney bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Kambing Giling Kacang Merah
gehaktballetjes met rode kidney bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr lamsgehakt
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1 theel zout
150 gr rode kidneybonen, gekookt
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 salam blad
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
750 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Meng het gehalt met de peper, de nootmuskaat en het zout en vorm hiervan balletjes en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de salam voor 5 minuten. Voeg dan de balletjes en de bonen toe en meng goed.
Dan de ketumbar, de jinten, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en kook het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017815