Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Semur Kambing Giling Kacang Merah - gehaktballetjes met rode kidney bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Kambing Giling Kacang Merah
gehaktballetjes met rode kidney bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr lamsgehakt
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1 theel zout
150 gr rode kidneybonen, gekookt
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 salam blad
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
750 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Meng het gehalt met de peper, de nootmuskaat en het zout en vorm hiervan balletjes en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de salam voor 5 minuten. Voeg dan de balletjes en de bonen toe en meng goed.
Dan de ketumbar, de jinten, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en kook het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435876