Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Semur Kambing Giling Kacang Merah - gehaktballetjes met rode kidney bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Kambing Giling Kacang Merah
gehaktballetjes met rode kidney bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr lamsgehakt
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1 theel zout
150 gr rode kidneybonen, gekookt
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 salam blad
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
750 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Meng het gehalt met de peper, de nootmuskaat en het zout en vorm hiervan balletjes en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de salam voor 5 minuten. Voeg dan de balletjes en de bonen toe en meng goed.
Dan de ketumbar, de jinten, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en kook het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 398 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083860