Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Semur Kambing Giling Kacang Merah
gehaktballetjes met rode kidney bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr lamsgehakt
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1 theel zout
150 gr rode kidneybonen, gekookt
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 salam blad
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
750 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Meng het gehalt met de peper, de nootmuskaat en het zout en vorm hiervan balletjes en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de salam voor 5 minuten. Voeg dan de balletjes en de bonen toe en meng goed.
Dan de ketumbar, de jinten, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en kook het geheel verder gaar. Serveer.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573580