banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Semur Kambing Giling Kacang Merah - gehaktballetjes met rode kidney bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Kambing Giling Kacang Merah
gehaktballetjes met rode kidney bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr lamsgehakt
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1 theel zout
150 gr rode kidneybonen, gekookt
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 salam blad
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
750 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Meng het gehalt met de peper, de nootmuskaat en het zout en vorm hiervan balletjes en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de salam voor 5 minuten. Voeg dan de balletjes en de bonen toe en meng goed.
Dan de ketumbar, de jinten, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en kook het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39955335