Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Nasi Goreng 2

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Nasi Goreng 2
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rijst
400 gr resten van vlees, kip, ham of garnalen
2 eieren
olie
300 gr groenten (taugé, kool en prei)
200 gr fijngesneden uien
2 teentjes gesnipperde knoflook
1 eetl gehakte selderij
1 eetl gehakte bieslook
2 theel sambal trassie
2 eetl ketjap
zout

Cara membuat:
bereiding:
Kook de rijst droog en bij voorkeur een dan eerder. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit faarin de uien en de knflook goudgeel. Voeg het vlees toe en bak dit mee totdat het vlees gaar is. Bak daarna de groente nog even mee, maar probeer de groente wel knapperend te houden.
Dan de rijst beetje bij beetje toevoegen en mee laten bakken. Als laatste de sambal en de ketjap er goed doorheen roeren. Roer er vlak voor het opdienen de selderij en bieslook door.

Maak van tevoren een omelet van 2 eieren, aan beide kanten gebakken en opgerold. Laat de omelet een beetje afkoelen en snijd het dan met een scherp mes in ragfijne reepjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231201