Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Nasi Goreng Paksoi - nasi goreng met paksoi

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Nasi Goreng Paksoi
nasi goreng met paksoi
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rijst
250 gr kalkoenfilet, kleingesneden
3 eetl olie
1/2 rode paprika
1 kleine paksoi
100 gr taugé
2 eetl (Japanse) sojasaus

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten, gesnipperd
3 teentjes knoflook
1 theel jahe/djahé
1/2 theel laos
1/2 theel ketoembar
1/4 theel djinten

Cara membuat:
bereiding:
Kook de rijst volgens voorschrift en laat het daarna afkoelen. Bij voorkeur de rijst een dag van te voren koken. Wrijf of maal de ingredieënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Bak dan in een wok/wadjan de kalkoenfilet in de olie onder voortdurend omscheppen bruin. Voeg daarna de boemboe toe en bak dit 2 minuten mee. Snipper de paprika en bak deze mee met het vlees. Maak de paksoi schoon, snijd de dikke stronk eruit en snijd blad en stelen in repen. Schep de paksoi in de wok/wadjan en bak mee voor 1 minuut. Schep dan de rijst in de wok/wadjan beetje bij beetje en blijf omscheppen. als alles goed gereord is voeg dan de ketjap toe en bak alles nog even om.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 241 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914042