Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Nasi Goreng Paksoi - nasi goreng met paksoi

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Nasi Goreng Paksoi
nasi goreng met paksoi
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rijst
250 gr kalkoenfilet, kleingesneden
3 eetl olie
1/2 rode paprika
1 kleine paksoi
100 gr taugé
2 eetl (Japanse) sojasaus

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten, gesnipperd
3 teentjes knoflook
1 theel jahe/djahé
1/2 theel laos
1/2 theel ketoembar
1/4 theel djinten

Cara membuat:
bereiding:
Kook de rijst volgens voorschrift en laat het daarna afkoelen. Bij voorkeur de rijst een dag van te voren koken. Wrijf of maal de ingredieënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Bak dan in een wok/wadjan de kalkoenfilet in de olie onder voortdurend omscheppen bruin. Voeg daarna de boemboe toe en bak dit 2 minuten mee. Snipper de paprika en bak deze mee met het vlees. Maak de paksoi schoon, snijd de dikke stronk eruit en snijd blad en stelen in repen. Schep de paksoi in de wok/wadjan en bak mee voor 1 minuut. Schep dan de rijst in de wok/wadjan beetje bij beetje en blijf omscheppen. als alles goed gereord is voeg dan de ketjap toe en bak alles nog even om.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 268 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42426966