banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Nasi Goreng Singapore - gebakken rijst uit singapore

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Nasi Goreng Singapore
gebakken rijst uit singapore
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kopje gekookte rijst per persoon
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 eet ketjap manis
1 ons gepelde garnalen
5 sjalotten, fijngesneden
3 geklutste eieren
1 theel trassi
3 fijngesneden rawits
fijngesneden selderie
olie

Taburan:
garnering:
schijfjes komkommer

Cara membuat:
bereiding:
Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten, de knoflook, de trassie. Voeg dan de garnalen, de prei, de selderij en de rawits toe. Even laten meefruiten en dan de gekookte rijst toevoegen. Besprenkel de rijstmassa met de ketjap en bak het dan nog goed door onder voortdurend roeren voor zo'n 10 minuten.
Bak ondertussen een omelet van de geklutste eieren met wat zout en peper. Rol deze omlet op en snijd er dunne reepjes van.
Garneer de nasi met de reepjes ei en de schijfjes komkommer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40554620