Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Nasi Goreng Singapore - gebakken rijst uit singapore

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Nasi Goreng Singapore
gebakken rijst uit singapore
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kopje gekookte rijst per persoon
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 eet ketjap manis
1 ons gepelde garnalen
5 sjalotten, fijngesneden
3 geklutste eieren
1 theel trassi
3 fijngesneden rawits
fijngesneden selderie
olie

Taburan:
garnering:
schijfjes komkommer

Cara membuat:
bereiding:
Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten, de knoflook, de trassie. Voeg dan de garnalen, de prei, de selderij en de rawits toe. Even laten meefruiten en dan de gekookte rijst toevoegen. Besprenkel de rijstmassa met de ketjap en bak het dan nog goed door onder voortdurend roeren voor zo'n 10 minuten.
Bak ondertussen een omelet van de geklutste eieren met wat zout en peper. Rol deze omlet op en snijd er dunne reepjes van.
Garneer de nasi met de reepjes ei en de schijfjes komkommer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427040