Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nasi Goreng Singapore - gebakken rijst uit singapore

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Nasi Goreng Singapore
gebakken rijst uit singapore
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kopje gekookte rijst per persoon
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 eet ketjap manis
1 ons gepelde garnalen
5 sjalotten, fijngesneden
3 geklutste eieren
1 theel trassi
3 fijngesneden rawits
fijngesneden selderie
olie

Taburan:
garnering:
schijfjes komkommer

Cara membuat:
bereiding:
Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten, de knoflook, de trassie. Voeg dan de garnalen, de prei, de selderij en de rawits toe. Even laten meefruiten en dan de gekookte rijst toevoegen. Besprenkel de rijstmassa met de ketjap en bak het dan nog goed door onder voortdurend roeren voor zo'n 10 minuten.
Bak ondertussen een omelet van de geklutste eieren met wat zout en peper. Rol deze omlet op en snijd er dunne reepjes van.
Garneer de nasi met de reepjes ei en de schijfjes komkommer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 261 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41040861