1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Nasi Goreng Singapore
gebakken rijst uit singapore
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kopje gekookte rijst per persoon
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 eet ketjap manis
1 ons gepelde garnalen
5 sjalotten, fijngesneden
3 geklutste eieren
1 theel trassi
3 fijngesneden rawits
fijngesneden selderie
olie

Taburan:
garnering:
schijfjes komkommer

Cara membuat:
bereiding:
Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten, de knoflook, de trassie. Voeg dan de garnalen, de prei, de selderij en de rawits toe. Even laten meefruiten en dan de gekookte rijst toevoegen. Besprenkel de rijstmassa met de ketjap en bak het dan nog goed door onder voortdurend roeren voor zo'n 10 minuten.
Bak ondertussen een omelet van de geklutste eieren met wat zout en peper. Rol deze omlet op en snijd er dunne reepjes van.
Garneer de nasi met de reepjes ei en de schijfjes komkommer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999