Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Nasi Terong - nasi goreng met aubergine

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Terong
nasi goreng met aubergine
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kopje gekookte rijst per persoon
200 gr gemengd gehakt
4 tomaten in plakken gesneden
1 aubergine in plakken gesneden
2 groene paprika's in blokjes gesneden
3 sjalotten, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 theel trassie
zout
peper
olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin de trassie, de knoflook en de sjalotten. Voeg dan het gehakt er aan toe en bak dit los. Voeg dan de paprika, de tomaten en de aubergine aan toe en bak dit mee. Eventueel kruiden met zout en peper. Dan de rijst toevoegen en mee laten bakken voor ongeveer 5 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930609