banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Nasi Terong - nasi goreng met aubergine

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Terong
nasi goreng met aubergine
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kopje gekookte rijst per persoon
200 gr gemengd gehakt
4 tomaten in plakken gesneden
1 aubergine in plakken gesneden
2 groene paprika's in blokjes gesneden
3 sjalotten, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 theel trassie
zout
peper
olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin de trassie, de knoflook en de sjalotten. Voeg dan het gehakt er aan toe en bak dit los. Voeg dan de paprika, de tomaten en de aubergine aan toe en bak dit mee. Eventueel kruiden met zout en peper. Dan de rijst toevoegen en mee laten bakken voor ongeveer 5 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669091