banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 17 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi goreng kambing
gebakken rijst met geit/schapen vlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr gekookt geitenvlees
800 gr gekookte witte rijst
1 eetl kecap manis
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 prei
5 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode rawits
1 theel trasi bakar
3 kemiri
 
Taburan:
garnering:
7 eetl emping 
acar mentimun
reepjes gebakken ei
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de prei fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, de rijst, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng dit alles zeer goed en bak het gaar. Dan de prei toevoegen en bak het geheel totdat de prei gaar is. Garneer het met de acar, de emping en het ei en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36338055