banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 20 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Nasi goreng kambing - gebakken rijst met geit/schapen vlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi goreng kambing
gebakken rijst met geit/schapen vlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr gekookt geitenvlees
800 gr gekookte witte rijst
1 eetl kecap manis
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 prei
5 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode rawits
1 theel trasi bakar
3 kemiri
 
Taburan:
garnering:
7 eetl emping 
acar mentimun
reepjes gebakken ei
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de prei fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, de rijst, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng dit alles zeer goed en bak het gaar. Dan de prei toevoegen en bak het geheel totdat de prei gaar is. Garneer het met de acar, de emping en het ei en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 207 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40115598