Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Nasi goreng kambing - gebakken rijst met geit/schapen vlees
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Nasi goreng kambing
gebakken rijst met geit/schapen vlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr gekookt geitenvlees
800 gr gekookte witte rijst
1 eetl kecap manis
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 prei
5 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode rawits
1 theel trasi bakar
3 kemiri
 
Taburan:
garnering:
7 eetl emping 
acar mentimun
reepjes gebakken ei
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de prei fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, de rijst, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng dit alles zeer goed en bak het gaar. Dan de prei toevoegen en bak het geheel totdat de prei gaar is. Garneer het met de acar, de emping en het ei en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 563 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915704