Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Nasi goreng hijau terasi - gebakken groene rijst

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi goreng hijau terasi
gebakken groene rijst

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gekookte witte rijst
50 gr garnalen
1 theel zout
1 prei
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 groene lomboks
3 groene rawits
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel trasi bakar
 
taburan:
garnering:
4 stuks gebakken ei
kroepoek
1 komkommer
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de prei fijn, de komkommer in plakjes en ontpit te lomboks. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de rijst, de garnalen en het zout toe en bak alles gaar.
Verdeel het in 4 porties en serveer het met het gebakken ei, de komkommer en de kroepoek.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239658