Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Mi goreng tabur Abon - gebakken bami met droog rundvlees
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Mi goreng tabur Abon
gebakken bami met droog rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr mi telur kering (eiermie)
1 geklopt ei
100 gr tauge
1 lente uit
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
1000ml runderbouillon (zie recept)
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemirinoten
2 theel ebi (gedroogde garnalen)
 
Taburan:
beranering:
60 gr abon sapi (zie recept)
1 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de bouillon en kook daarin de mi gaar en laat uitlekken. Snijd de lenteui in stukjes. Rooster de ebi droog in een koekenpan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Roer het ei erdoor en bak deze los gaar. Dan de tauge toevoegen en bak deze zacht. Schep de mi samen met de peper, het zout en de palmsuiker erdoor en bak alles gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer de abon sapi erbij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924742