Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Mi goreng tabur Abon - gebakken bami met droog rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mi goreng tabur Abon
gebakken bami met droog rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr mi telur kering (eiermie)
1 geklopt ei
100 gr tauge
1 lente uit
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
1000ml runderbouillon (zie recept)
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemirinoten
2 theel ebi (gedroogde garnalen)
 
Taburan:
beranering:
60 gr abon sapi (zie recept)
1 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de bouillon en kook daarin de mi gaar en laat uitlekken. Snijd de lenteui in stukjes. Rooster de ebi droog in een koekenpan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Roer het ei erdoor en bak deze los gaar. Dan de tauge toevoegen en bak deze zacht. Schep de mi samen met de peper, het zout en de palmsuiker erdoor en bak alles gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer de abon sapi erbij.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184722