Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nasi Goreng Lada Hitam Berenpah - gebakken rijst met zwarte peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Goreng Lada Hitam Berenpah
gebakken rijst met zwarte peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 sjalot
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 groene lombok
1/2 kipfilet
600 gr witte rijst, gekookt
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1 theel zwarte peper
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne ringen en het vlees in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht.
Dan de kip toevoegen en bak deze rondom bruin. Voeg de rijst toe en roer goed. Dan de oestersaus, de kecap , het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Bak het geheel verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015732