logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Nasi Goreng Lada Hitam Berenpah
gebakken rijst met zwarte peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 sjalot
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 groene lombok
1/2 kipfilet
600 gr witte rijst, gekookt
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1 theel zwarte peper
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne ringen en het vlees in kleine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht.
Dan de kip toevoegen en bak deze rondom bruin. Voeg de rijst toe en roer goed. Dan de oestersaus, de kecap , het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Bak het geheel verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 55 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160445