banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 6 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 7 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Nasi Goreng Mawut - gebakken rijst en mie met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Goreng Mawut (Jawa Timur)
gebakken rijst en mie met groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr gekookte rijst
75 gr eiermie, gekookt
150 gr kipfilet
75 gr kool
75 gr tauge
75 gr caisim/choisam
75 gr wortel
1 eetl kecap manis
1/2 theel palmsuiker
2 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
4 rode rawits
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 eetl ebi, geweekt

Taburan:
garnering;
2 eetl bawang goreng
emoing

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool fijn. Snijd de wortel julienne en de choisam in stukjes van 1 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en bak de kip bruin en gaar en trek het daarna uitelkaar en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kool, de wortel, de tauge en de choisam toe en bak deze zacht.
Meng dan de rijst erdoor gevlgd door de mie. Meng dan de kecap, het zout en de palmsuiker erdoor. Schep dan de kip erdoor. Strooi de bawang goreng en de emping erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37388444