Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Nasi Goreng Mawut - gebakken rijst en mie met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Goreng Mawut (Jawa Timur)
gebakken rijst en mie met groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr gekookte rijst
75 gr eiermie, gekookt
150 gr kipfilet
75 gr kool
75 gr tauge
75 gr caisim/choisam
75 gr wortel
1 eetl kecap manis
1/2 theel palmsuiker
2 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
4 rode rawits
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 eetl ebi, geweekt

Taburan:
garnering;
2 eetl bawang goreng
emoing

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool fijn. Snijd de wortel julienne en de choisam in stukjes van 1 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en bak de kip bruin en gaar en trek het daarna uitelkaar en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kool, de wortel, de tauge en de choisam toe en bak deze zacht.
Meng dan de rijst erdoor gevlgd door de mie. Meng dan de kecap, het zout en de palmsuiker erdoor. Schep dan de kip erdoor. Strooi de bawang goreng en de emping erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 212 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924663