logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Misoa Goreng Udang
gebakken mie met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr misoa / mie van tarwe
5 bakso / gehaktballetjes
150 gr garnalen, gepeld
10 kwarteleitjes, gekookt
150 ml kippenbouillon
2 eetl kecap manis
1/2 eetl kecap asin.
4 teentjes knoflook
150 gr tauge, geblanceerd
1 theel peper
1 theel zout
1 theel palmsuiker
water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de mie gaar en laat daarna uitlekken. Meng het met de kecaps en zet apart.
Hak de knoflook fijn.Snijd de bakso in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen, de bakso en de eitjes toe en bak todat het van kleur verandert.
Voeg dan de bouillon toe en kook alles gaar. Meng dan de misoa erdoor.
Voeg dan de palmsuiker, het peper en het zout toe en meng goed en kook alles gaar. Meng dan de tauge erdoor en bak nog voor 2 minuten. serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 94 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160849