banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Misoa Goreng Udang - gebakken mie met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Misoa Goreng Udang
gebakken mie met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr misoa / mie van tarwe
5 bakso / gehaktballetjes
150 gr garnalen, gepeld
10 kwarteleitjes, gekookt
150 ml kippenbouillon
2 eetl kecap manis
1/2 eetl kecap asin.
4 teentjes knoflook
150 gr tauge, geblanceerd
1 theel peper
1 theel zout
1 theel palmsuiker
water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de mie gaar en laat daarna uitlekken. Meng het met de kecaps en zet apart.
Hak de knoflook fijn.Snijd de bakso in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen, de bakso en de eitjes toe en bak todat het van kleur verandert.
Voeg dan de bouillon toe en kook alles gaar. Meng dan de misoa erdoor.
Voeg dan de palmsuiker, het peper en het zout toe en meng goed en kook alles gaar. Meng dan de tauge erdoor en bak nog voor 2 minuten. serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565599