1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Misoa Goreng Udang
gebakken mie met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr misoa / mie van tarwe
5 bakso / gehaktballetjes
150 gr garnalen, gepeld
10 kwarteleitjes, gekookt
150 ml kippenbouillon
2 eetl kecap manis
1/2 eetl kecap asin.
4 teentjes knoflook
150 gr tauge, geblanceerd
1 theel peper
1 theel zout
1 theel palmsuiker
water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de mie gaar en laat daarna uitlekken. Meng het met de kecaps en zet apart.
Hak de knoflook fijn.Snijd de bakso in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen, de bakso en de eitjes toe en bak todat het van kleur verandert.
Voeg dan de bouillon toe en kook alles gaar. Meng dan de misoa erdoor.
Voeg dan de palmsuiker, het peper en het zout toe en meng goed en kook alles gaar. Meng dan de tauge erdoor en bak nog voor 2 minuten. serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888645