Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Misoa Goreng Udang - gebakken mie met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Misoa Goreng Udang
gebakken mie met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr misoa / mie van tarwe
5 bakso / gehaktballetjes
150 gr garnalen, gepeld
10 kwarteleitjes, gekookt
150 ml kippenbouillon
2 eetl kecap manis
1/2 eetl kecap asin.
4 teentjes knoflook
150 gr tauge, geblanceerd
1 theel peper
1 theel zout
1 theel palmsuiker
water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de mie gaar en laat daarna uitlekken. Meng het met de kecaps en zet apart.
Hak de knoflook fijn.Snijd de bakso in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen, de bakso en de eitjes toe en bak todat het van kleur verandert.
Voeg dan de bouillon toe en kook alles gaar. Meng dan de misoa erdoor.
Voeg dan de palmsuiker, het peper en het zout toe en meng goed en kook alles gaar. Meng dan de tauge erdoor en bak nog voor 2 minuten. serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 472 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42436800